KAYSERİ / YAHYALI - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

ÖĞRETMENEVİMİZDE ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ (EYS) ÇALIŞMALARINA BAŞLANMIŞTIR.

Kurumumuz Yahyalı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda Entegre Yönetim Sistemi (EYS) çalışmalarına başlanmıştır.

Kurumumuz Yahyalı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu amacı doğrultusunda hizmet alanında bulunan yerel ve ulusal alanda hizmet binamız kapsamında sunulan hizmetlerin; verimli, talebi karşılayan ve kendini sürekli yenileyen bir anlayış çerçevesinde hatasız ve iş mükemmelliğine ulaşmış kaliteli iş ve işlemler yapmak, çalışanların ekip olma bilinci ile hareket ettiği, kurumumuzdan hizmet alanların ve kurumumuzun paydaşlarının geleceğe yönelik ihtiyaç ve beklentilerinin ışığında kendini sürekli yenileyen sürdürülebilir kaliteli bir yönetim anlayışı ile yararlanıcıların memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak, çevre bilinci oluşturmak, çalışanların ve konaklayanların iş sağlığı ve güvenliğini sağlamak amaçlarıyla 03/07/2023 tarihinden itibaren Entegre Yönetim Sistemi (EYS) 3'lü çatısı altında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemleri ve TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri belgelendirme çalışmalarına başlanmıştır.

Yayın: 12.07.2023 - Güncelleme: 12.07.2023 15:32 - Görüntülenme: 71